Our Services

Tipar offset

Tipar offset

Ca si tipografie offset tiparim aproape orice, in tiraje medii si mari si la o calitate exceptionala. Suntem permanent preocupati ca pentru serviciile noastre precum si pentru productia tipografica sa asiguram in ateliere proprii toate operatiunile necesare, in acest fel urmarind a reduce costurile de productie si a scurta la maxim timpul de predare al comenzilor.

Ne distingem fata de oricare alta tipografie din Pitesti prin modul in care intelegem ca numai un client multumit va fi interesat de o colaborare de lunga durata si, de aceea gandim orice colaborare ca pe un parteneriat in a carui reusita suntem direct interesati. Pentru diminuarea costurilor de tipar offset si pentru reducerea timpilor de livrare experienta acumulata de-alungul anilor ne-a determinat sa achizitionam toata gama de masini tipografice necearara atat pentru realizare grafica si design, pentru pregatire de tipar dar mai ales pentru finisaj. In acest fel toate etapele de productie necesare lucrarilor tipografice se realizeaza in atelierele proprii.

Capacitatea noastra de a ne adapta nevoilor clientilor ne recomanda ca un partener de incredere, onest si care va gasi intotdeauna o solutie avantajoasa pentru cele mai complexe lucrari de tipografie.

Lucrari executate in tipografie:
Reviste, prospecte, brosuri, afise, clasicele pliante si fluturasi, cataloage sau etichete de produs, calendare personalizate, mape de prezentare, foi volante si foi cu antet, etc.